Senaste inläggen

Av Bente - 23 februari 2010 15:26

Se vilket härligt paket som väntade på mig när jag kom hem från semestern igår.

Teet luktar ljuvligt och heter passande nog i min hängmatta. God choklad och fina garner. Tack Katarina www.kattasstickor.bloggspot.com

Inget har jag stickat men i morgon är det dags att börja jobba igen så förhoppningsvis blir det lite lugnt på natten så jag hinner med lite stickning.

Idag har jag mest tvättat kläderna från semestern ,besiktigat bilden och varit på hundpromenad. Ska sätta mig en stund nu och sticka lite tänkte jag. Håller på med mitt sista Hemlispaket och garn och te paketet ,saknar en del till båda men det ska bli klart i veckan.

Hade en härlig vecka med sol ,bad och god mat. Tyvärr också stormar ,regnoch åska.Runt 25 + de flesta dagarna.Corralejo ,Fueruventura var en positiv överraskning ,dit vill jag gärna åka igen.Glömde kameran så inga bilder att visa.  

Av Bente - 14 februari 2010 20:24

I morgon tidigt åker jag ,min mamma och syster till Fuertoventura . Ska vara borta 1 vecka och det ska bli så skönt ,sol hoppas jag och över 20 + ,ingen snö.

Lite sticke får följa med.

Av Bente - 11 februari 2010 18:05

Tag chansen du med och vinn härligt rött garn från Lienedesign ,gå in på henns blogg och var med.http://garnochannat.blogspot.com/

Av Bente - 5 februari 2010 19:26
Av Bente - 3 februari 2010 15:22

Idag kom mitt paket  . Tack så mycket, en bok som verkar vara mycket spännande ,det gillar jag. Passar bra till semestern. En söt liten keramikhäst och ett härligt garn i fina blåa nyanser. Får fundera på vad det ska bli. Du är väldigt hemlig  ,inte en endaste liten ledtråd. Tyvärr gör ju bilden inte alls garnet rättvisa men min mobil vill inte ta bättre bilder .    

Av Bente - 31 januari 2010 15:19

Usch vad det blir dåliga bilder med min mobil i det här vinterljuset. Måste fixa en bättre kamera. Denna tröja/tunika har legat sen i höstas och väntat på att bli monterad och blockad.  Blev inte nöjd med sömmarna ,jag får aldrig till det riktigt bra tycker jag men den får duga så länge. Stickad i Linea lin/bomullsgarn efter ett Dropsmönster. Den är riktigt bra på men ser ju in te mycket ut på bild.

Här bara snöar det hela tiden och jag är så less på vintern.Ska bli skönt att komma i väg till lite varmare klimat om 2 veckor.

Spanar ivrigt varje dag i brevlådan efter Hemlis paketet i januari men inget har dykt upp.  

Av Bente - 21 januari 2010 22:14

http://stickverkstad.blogspot.com/2010/01/10-000.html

Ta chansen och var med i utlottningen du också.

Av Bente - 18 januari 2010 10:12

Nu får det vara nog med mössor på ett tag . Har gjort 2 till , så svårt det är att fotografera mössor utan någon har dem på. Ser ju inte så roliga ut då.

En grön Costeaumössa  till min son i något ullgarn jag hade i lagret och den andra är i SilkeAlpakka till mig själv ,underbart mjuk och skön.

Denna veckan ska jag göra klart februaripaketet till min Hemlis och så är det stickcafé hos Fröken Garn på torsdag.

Har börjat ett nytt projekt en bolero/kofta i brunt  Debbi Bliss Prima 80% bambu och 20% merinoull ,vilket garn så mjukt och lättstickat. Har provat ett annat bambu/bomullsgarn tidigare som jag avskydde det var omöjligt att sticka i. Töjde sig mycket sen när det var klart också.

Vintern fortsätter med snö och - grader  även här längst ner i söder. Har precis bokat en resa till Fueruventura i mitten på februari, det ska bli så skönt med lite sol och plusgrader.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se